10. prosince 2017

Co s nimi?

Parafráze klasiky...  Já mám ovšem na mysli bílky. 
Při vánočním pečení jich je přebytek a tak jsem hledala další recept, abych je využila.
Tenhle měl u nás velký, opravdu velký úspěch.
Jmenují se

Ořechoví chrousti

Budete potřebovat:
4 bílky
200 g mletých ořechů
120 g cukru moučka
100 g nastrouhané čokolády na vaření

Postup:
Bílky našlehejte do husté pěny, postupně přidávejte cukr, pak ručně opatrně vmíchejte čokoládu
a ořechy. Z hotové hmoty dělejte na plech lžičkou malé hromádky, nahoru na každou dejte půl vlašského ořechu nebo lískový oříšek. Sušte asi 50 až 60 minut při 100 až 120 stupních Celsia.

Dobou chuť

Žádné komentáře:

Okomentovat